CliC Magneetbrillen

Magneetbril kopen? Wij hebben alleen dé enige originele leesbril met magneet!


Magneetbrillen zijn uniek. CliC Products is de uitvinder van de leesbril met magnetische sluiting. Kies uw gewenste kleur en de sterkte van uw magneetbril en bestel heel eenvoudig en veilig uw CliC magneetbril online. Een magneetbril is ook leuk om aan iemand cadeau te geven! De CliC magneetbrillen zijn bijzonder handig, u heeft uw leesbril altijd bij de hand. Dus nooit meer op zoek naar uw leesbril. De magneetbril is onder andere bekend van CSI New York en van wijlen Joost Prinsen, die deze leesbril jarenlang gebruikte. Tandartsen, chirurgen en hobbyisten vinden de CliC leesbril met magneetsluiting ideaal bij hun werk. Uw leesbril hangt onder handbereik om uw nek en u klikt hem snel aan elkaar met de magneetjes zodra u uw leesbril nodig heeft.


Een CliC magneetbril is er in diverse kleuren en veel modellen!


Als u uw keuze gemaakt heeft uit een van de magneetbrillen van CliC Eyewear dan kunt u veilig via iDeal, bankoverschrijving, Credit Card of PayPal afrekenen. U hoeft zich niet persé te registreren. Makkelijk toch! Vragen? Mail ons gerust! Onze CliC magneet brillen komt in 8 kleuren variërend van zwart, transparant, rood, beige, blauw, denim, groen, tortoise havana. Een CliC leesbril met magneet is een perfect cadeau. Leesbrillen met magneetsluiting van CliC Vision zijn verkrijgbaar in 5 leessterktes en hier te koop! 


Diverse varianten CliC magneetbrillen


CliC leesbrillen met magneetsluiting zijn ook verkrijgbaar als Executive leesbril model, de CliC Flex die geheel flexibel is, de Frosted magneetbril, de ronde Brooklyn, de zakelijek CliC Manhattan en de CliC Vintage versie. Nu nieuw is de CliC Tube, deze past op vrijwel ieder hoofd; van XS tot XXl.

Weergegeven:
Sorteren op: