CliC Magneetbrillen

Welke CliC magneetbril vind u het mooist?


magnetic readersKoop uw CliC magneetbril makkelijk en snel online. CliC XL magneetbrillen zijn ook een ideaal geschenk! Kies uit een ruim aanbod CliC magneetbrillen. De leukste transparant en matte kleuren magneetbrillen. Wij verkopen alleen de echte CliC brillen van CliC Eyewear. Met een CliC magneetbril bent u nooit meer op zoek naar uw leesbril. The enige, echte CliC magneetbril met het gepatenteerde magneet systeem.

CliC magneetbrillen zijn de meest praktische, handige en unieke leesbrillen ter wereld. Met het gepatenteerde magneetsysteem sluit u de bril makkelijk op uw neus bijeen. Heeft u de leesbril niet meer nodig dan hangt u uw magneetbril gewoon losjes om uw nek. Magneetbrillen van CliC Eyewear staan vrijwel iedereen en zijn voor zowel dames als heren een ideale leesoplossing. Er zijn veel verschillende modellen en kleuren CliC magneetbrillen verkrijgbaar. Misschien wilt u er wel meer dan 1. U kunt de glazen, indien wenselijk, bij een opticien in uw omgeving laten vervangen door glazen van uw eigen sterkte. 

CliC leesbrillen zijn er in 5 leessterktes

CliC leesbrillen zijn verkrijgbaar in 5 standaard leessterktes van +1 tot en met +3.00. CliC magneet leesbrillen zijn een perfect en origineel cadeau voor familie of vrienden. Verras hen met zo'n leesbril op hun verjaardag, Vaderdag of Moederdag of met Kerst of Sinterklaas.

Weergegeven:
Sorteren op: