CliC Classic XL Magneetbrillen

magneetbrillenCliC Magneetbril kopen? Wij hebben alleen dé enige originele CliC leesbril met magneet!


Magneetbrillen zijn uniek. CliC Products is de uitvinder van de leesbril met magnetische sluiting. Kies uw gewenste kleur en de sterkte van uw magneetbril en bestel heel eenvoudig en veilig uw CliC magneetbril online. Een magneetbril is ook leuk om aan iemand cadeau te geven! De CliC magneetbrillen zijn bijzonder handig, u heeft uw leesbril altijd bij de hand. Dus nooit meer op zoek naar uw leesbril. De magneetbril is onder andere bekend van CSI New York en van Joost Prinsen, die deze leesbril al jaren gebruikt. Tandartsen en hobbyisten vinden de magneetbril ideaal bij het werken. Uw leesbril hangt onder handbereik om uw nek en u klikt hem snel aan elkaar met de magneetjes zodra u uw leesbril nodig heeft.

Een CliC magneetbril is verkrijgbaar in 14 prachtige kleuren!


Als u uw keuze gemaakt heeft uit een van de magneetbrillen van CliC Eyewear dan kunt u veilig via iDeal, bankoverschrijving, Credit Card of PayPal afrekenen. U hoeft zich niet persé te registreren. Makkelijk toch! Vragen? Mail ons gerust! De CliC magneetbrillen komt in veel kleuren variërend van zwart, transparant, rood, bordeaux, roze, beige, blauw, denim, grijs, groen en tortoise havana. Een CliC leesbril met magneet is ook heel leuk om cadeau te doen. Leesbrillen van CliC Vision zijn verkrijgbaar in 5 leessterktes en hier te koop! 


Diverse varianten magneetbrillen


CliC leesbrillen met magneetsluiting zijn ook verkrijgbaar als Executive model, de Frosted magneetbril, de flexibele clic bril en de Pantos ronde versie, nieuw is de Vunetic die geheel flexibel is en ontspiegelde glazen heeft!

Weergegeven:
Sorteren op: